Welkom op de site van Wadver Pro

Wadver helpt u bij het kopen of verkopen van uw goederen. Het grote voordeel van onze site is dat we uw zoekertjes constant up-to-date houden. Bij Wadver krijgt u de garantie dat uw zoekertjes onmiddellijk online worden geplaatst.

Bel nu +32(0)78 48 18 71 en krijg 10% korting

Wilt u uw aanbod graag publiceren op Wadver of heeft u vragen over uw aanbod, onze advertentie producten of anders, dan kunt u contact met ons opnemen door het formulier in te vullen.

Contacteer ons

Zoek prospecten

Als u de zoekgeschiedenis heeft opgeslagen, dan kan u snel de informatie vinden die u in het verleden heeft gezocht of pagina's die al eerder door u bezocht zijn. Als u bijvoorbeeld een site heeft bezocht met een geweldige aanbieding, maar u kunt zich niet meer herinneren welke zoekactie dat was, dan kan u door uw zoekgeschiedenis browsen om de desbetreffende informatie alsnog te vinden.

Marktanalyse

Referentiepunten, analyse van vraag en aanbod. Via marktanalyse krijgt u inzicht in de aantrekkelijkheid en de dynamiek van een specifieke niche. Het is onderdeel van de bedrijfstakanalyse en derhalve ook de globale analyse van een bepaalde groep. Met behulp van al deze analyses kunnen de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen van een bedrijf worden geïdentificeerd.

Advertentie producten

Als professional kunt u uw aanbod eenvoudig op Wadver publiceren. Wadver biedt verschillende advertentiemogelijkheden voor professionals waarmee potentiële (ver)kopers bereikt kunnen worden. Wilt u uw doelgroep bereiken met een gerichte boodschap, neem dan contact met ons op voor meer informatie.